Persondatapolitik

Persondatapolitik

 

Her i vores persondatapolitik kan du læse om hvordan N for Nordisk indsamler og behandler oplysninger om dig.

 

N for Nordisk er dataansvarlig for dine personoplysninger og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Vi følger gældende regler for sikkerhed og har gennemført specifikke tekniske foranstaltninger samt interne procedurer.

 

Persondatapolitikken gælder for alle de personoplysninger, som du afgiver direkte til os, eller som vi indsamler via vores hjemmeside www.nfornordisk.dk

 

For at du kan bestille via vores webshop, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Registreringen af disse data har til formål, at kunne levere de bestilte produkter til dig.

Derudover benyttes betalingskortoplysninger, med det formål at gennemføre betalingen. Data er krypteret i vores betalingsgateway.

 

Hjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og til at føre besøgsstatistik. Vi benytter Google Analytics som betyder, at vi indsamler information til at give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores hjemmeside har haft og hvor de kommer fra. Derudover også hvilken browser du bruger, hvad du søger efter på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation og informationer om din benyttede enhed.

 

Al trafikdata der indsamles på hjemmesiden anonymiseres og bruges udelukkende til at give os et generelt billede af hvem der besøger vores hjemmeside. Formålet for indsamlingen er at lære vores besøgende bedre at kende. Informationen bliver udelukkende brugt med det formål at optimere hjemmesiden og funktionaliteten.

 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke. Du har til enhver tid ret til at få rettet, slettet og anonymiseret dine persondata i det omfang lovgivningen tillader det. Du har også ret til at få indsigt i de data, som er registreret om dig. Disse rettigheder sker efter gældende regler fra persondataloven.

 

Persondata opbevares i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven, forbrugeraftaleloven og andre retslige forpligtelser.

 

Hvis du vil henvende dig til os vedrørende dine data, kan du gøre det via nedenstående kontaktoplysninger:

 

N for Nordisk

info@nfornordisk.dk

Tlf. 29 90 93 16

Find Os

Adresse: Maglevænget 8, 2791 Dragør

Telefon: +45 2990 9316

© Copyright. All Rights Reserved.